div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Music Man açık betada!

- Advertisement -

MMO sektöründe belki de görebileceğiniz en nadir oyun türüdür dans/ritim oyunları. Bu oyun türünün oyuncu kitlesi de sınırlı olduğundan yapımcılar pek de bu sektöre oyun yaparak riske girmek istemiyorlar. Ancak Age of Wushu’dan ve Black Gold Online’dan tanıdığımız Snail Games bu riski alarak yeni bir dans oyunu yapmaya karar verdi.

Snail Games sosyalliğin ön planda olacağı 3D dans oyunu Music Man Online’ı bugün açık betaya açtı. Açık betada şu an için beats, classic, rhythm ve slash olmak üzere dört farklı oyun modu bulunacak. Açık betayla beraber dahil olacak oyun mağazasında tüketilebilir malzemelerin yanı sıra çeşitli kozmetik ürünlerinin de yer alacağı açıklandı. Ayrıca kapalı betadaki her şeyin silineceği ve açık betada tüm oyuncuların yeni bir başlangıç yapacağı açıklandı. Ancak kapalı betada oyuncuların kazandığı özel ödüller açık beta başlamadan kazanan oyuncuların envanterlerine eklenecek. Son olarak ise kapalı betada kurduğunuz clientin kendini güncelleyerek açık betaya da hazır hale geleceği açıklandı.

3

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler