div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Neverwinter: Strongholds yayınlandı!

- Advertisement -

Cryptic Studios ve Perfect World Entertainment’in hazırladığı piyasanın sevilen MMORPG’lerinden Neverwinter’ın yeni genişleme paketi Strongholds en sonunda açıklandı. Peki uzun süredir beklenen Strongholds neler içeriyor?

Strongholds ek paketiyle birlikte elbette oyuna gelecek en büyük değişiklik lonca sistemiyle ilgili oldu. Oyuncular Strongholds paketiyle beraber loncaları için kaleler inşa edebiliyorlar. Bu kalelerin özelleştirme sisteminin oldukça detaylı olması da göze çarpan bir başka yenilik. Bu arada güncellemeyle beraber oyuna Greed of the Dragonflight savaşı da oyundaki yerini aldı. Bu savaşta loncalar topraklarını dört adet ejderhaya karşı koruyacaklar ve ödül olarak Neverwinter dünyasının çok güçlü eşya setlerinden birine sahip olabileceksiniz. Bunun dışında kalenizi diğer loncalara karşı koruyabileceğiniz 20v20 PvP savaşlarının 15 Eylül’de oyuna ekleneceği açıklandı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler