div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Neverwinter: Underdark yayınlandı!

- Advertisement -

Free-to-play MMORPG piyasasının sevilen oyunlarından biri olan Neverwinter, yepyeni bir genişlemeye daha kavuştu. Güncellenmeye ve oyunu genişletmeye doymayan yapımcılar Underdark paketini aktif hale getrdi.

Daha Strongholds paketinin tam anlamıyla oyuncular tarafından sindirildiğinden emin olmadığım Neverwinter dünyası dün itibariyle yeni bir güncelleme daha gördü. Underdark olarak adlandırılan güncelleme ile oyuncular on kişilik guruplar halinde iki kafalı, korkunç Demogorgon isimli boss ile savaşabilecek. Underdark’ın yeni görevleriyle gelen yeni senaryo akışı “Dwarven King” New York Times’ın en çok satanlar listesine giren yazarlardan olan R.A Salvatore tarafından yazıldı ve yeni görev serisi Drizzt Do’Urden, Bruennor Battlehammer, Regis D&D evreninin tanınmış isimlerini içerecek

Oyun sonu etkinliği olarak iki yeni Skrimish sizi bekliyor ve her birinde zafere ulaşmak için iki farklı yol olacak. Ayrıca tüm bunların yanında pek çok irili ufaklı yenilik ve yenileme çalışmaları Underdark ile gelen içerik arasında yer alıyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler