div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Neverwinter Xbox One versiyonunu oyuncularına müjde!

- Advertisement -

MMORPG dünyasının sevilen oyunlarından Neverwinter şu günlerde PC için gelecek olan dördüncü genişleme paketi Strongholds için gün sayıyor. Oldukça heyecan veren bu genişleme paketiyle beraber loncalarımız için kaleler kuracak ve bu kaleleri savunmaya veya düşman kalelerini yağmalamaya çalışacağız. Elbette bundan daha fazla oyun içeriği de sunulacak.

PC oyuncuları Neverwinter için çıkan her türlü genişleme paketine büyük bir iştahla atlarken Xbox One oyuncuları bu paketlerden henüz yararlanma fırsatı bulamamıştı. Ancak yapımcılar gelen açıklamalar doğrultusunda Xbox One oyuncularına müjde verildi. Strongholds paketi 11 Ağustos’ta piyasaya çıktığında, Xbox One oyuncuları bu genişleme paketi dahil önceki üç büyük genişleme paketine de sahip olabilecekler. Yani dört büyük genişleme paketi aynı anda Xbox One oyuncularına sunulacak. Yapımcı ekip sanırım oyunu bırakan Xbox One oyuncularının oyuna geri dönmeleri gerektiğine karar vermiş olmalı.

Neverwinter-3

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler