div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Neverwinter’da oyun sonu için değişiklikler yapılacak!

- Advertisement -

Neverwinter’ın yapımcıları daha birkaç ay önce oyun sonu deneyimini geliştirmek istediklerini açıklamış ve bununla ilgili oyunculara bir söz vermişlerdi

Yapımcı ekip verdiği sözde durdu ve oyunun 61.-70. seviyeler arasında geçen oyun sonunda meydana gelecek olan değişiklikleri açıkladı. Bu değişikliklerden ilk olarak PC oyuncuları yararlanacak olsa da ilerleyen zamanlarda elbette oyunun konsol versiyonu yeniliklerden yararlanabilecek. Yapımcı ekip oyunculardan gelen geri dönüşlerde en çok bahsedilen konunun, 61.-70. seviyeler arasındaki canavarların zorluğuyla alakalı olduklarından bahsetti.

Açıklamalara göre senaryo gereği gidilen oyun sonu bölgelerinde (Icewind Dale, Sharandar vs…) yer alan düşmanlara ait pek çok HP yükseltmesi silindi. Ayrıca Elemental Evil bölgelerindeki görevlerden gelen XP oranı artırıldı. Böylece oyuncuların 60. seviyeden 70. seviyeye ulaşmaları dikkate değer bir biçimde hızlanacak. Oyun sonu ile ilgili gelen güncellemediki tüm değişiklikleri ise buradaki patch notlarında bulabilirsiniz.

image

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler