div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nikksy League kayıtları devam ediyor!

- Advertisement -

10 Bin TL büyük ödüllü League of Legends E-Spor turnuvası Nikksy League’e kayıtlar hız kesmeden devam ediyor. Sadece platin ve üstü oyunculardan oluşan takımların kayıt yaptırabildiği turnuvaya şu ana kadar 30’dan fazla takım kayıt yaptırdı.

Level Online’ın da Basın Sponsoru olarak destek verdiği turnuvada oynanacak ön eleme maçları sonucunda belirlenecek 8 takım, 2 gruba ayrılarak mücadele edecek ve şampiyonluğu kazanan takım 10 Bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. Ocak ayı itibariyle her ay düzenlenecek turnuva sayesinde, hem takımlar kendilerine ciddi bir maddi gelir sağlayacak, hem de yeni yetenekli oyuncular Sihirdarlar Vadisinde kendilerini ispatlayacak.

nikksytakvim

Turnuvadaki her maç Nikksy.com üzerinden canlı olarak Türk E-Spor severlere aktarılacak. Platin ve üstü oyunculardan oluşan bir takımınız varsa www.nikksy.com/nikksy_league adresi üzerinden turnuvaya kayıt yaptırabilir, 10 Bin TL’yi kazanan olmak için diğer Sihirdarlarla mücadele edebilirsiniz.

Nikksy League Görsel-JPG

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler