div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nikksy League’de Final Zamanı!

- Advertisement -

Nikksy League Ocak’16 turnuvasında finale kalan takımlar belli oldu. Turnuva boyunca başarılı ve üstün performans gösteren FMF Esports Club ve Crew eSports Club, 31 Ocak Pazar saat 14:00’da 10 Bin TL’yi kazanan taraf olmak için kıyasıya mücadele edecek.

Nikksy bu final için tüm E-Spor severlere güzel bir etkinlik hazırladı. Game Ekstra Gamer Arena’da gerçekleşecek finale katılan tüm seyircileri güzel sürprizler bekliyor. 12:00’da başlayacak etkinlikte Cosplay kızları ve redbull standının yer alacak, ayrıca Nikksy ve Ozone iş birliğiyle bir çekiliş gerçekleştirilecek. Çekilişle onlarca LOL RP, devasa bir Mouse pad ve Ozone ekipmanları seyircilerin olacak. Aynı zamanda canlı yayını takip edenlere de on binlerce NP dağıtılacak.

Bu heyecanlı maçı yerinde takip etmek isteyenler 31 Ocak Pazar günü saat 12:00’da Game Ekstra Gamer Arena’da olsunlar! Muhteşem bir maç ve güzel etkinlikler sizleri bekliyor!

Final Posteri_Nikksy

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler