div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nikksy League’de Şampiyon Team Escalate oldu!

- Advertisement -

Nikksy tarafından düzenlenen League of Legends turnuvasının Şubat ayı şampiyonu Team Escalate oldu. Müthiş bir heyecana sahne olan final maçında, bir önceki ayın şampiyonu FMF E-Sports Club karşısında 3-0 galip gelen Team Escalate şampiyonluk ipini göğüsleyerek 10.000 TL’lik büyük ödülün sahibi oldu.

İlk maçta takım savaşlarında geri düşen FMF, vadide üstünlüğü Team Escalate’e kaptırdı. Team Escalate’de EG0 Womanizer Elize ile, Cartmanbraaaaaa Corki ile takımı galibiyete taşıdı ve seride 1-0 öne geçti. İkinci maça çok iyi başlayan FMF ilk 25 dakika oyunda koridor üstünlüğünü korudu. Oyunun giderek uzaması ve Team Escalate’in minyon katlederek eşyalarını tamamlaması FMF’in takım savaşlarındaki üstünlüğünü kaybetmesine ve seride 2-0 geriye düşmelerine sebep oldu. Üçüncü maçın ilk 30 dakikasında çok üstün bir performans sergileyen takım FMF E-Sports Club’dı. Maçın son 10 dakikasında iki takım da maçı bitirmenin eşiğine geldi. Team Escalate’in back door denemesi sonuçsuz kaldıktan sonra son takım savaşından galip ayrılan Team Escalate seride skoru 3-0’a taşıyarak 10 Bin Türk Liralık büyük ödülün sahibi oldu.

Mart ayındaki turnuvaya da kayıt yaptıran ekip, mart turnuvasında da şampiyonluğu alıp büyük ödülü tekrardan kazanma peşinde. 9 Mart’a kadar sürecek kayıtlara Platin seviye ve üstü oyunculardan oluşan takımlar kayıt yaptırabilir.

1vMRkY

LA1j4a

nML4g5

rMZGVV

- Advertisement -

v5n3Lm

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler