div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Orcs Must Die! Unchained: 2.6 güncellemesi hazır!

- Advertisement -

Orcs Must Die! Unchained: 2.6 güncellemesi üretim imkanı ve yeni haritayla hayatta kalma modunu geliştiriyor.

“Surrounded” öncülerinin stilinde kule savunması getiriyor!
Robot Entertainment’e ait Orcs Must Die! Unchained oyunu “hayatta kalma” moduyla ışıldıyor. Bu mod 2.6 yamasıyla yeni “Surrounded” haritasında bulunan üretim sistemi sayesinde oyunculara haritada topladıkları nesnelerle iksirler, parşömenler ve bekçiler üretme imkanı sağlayacak. İksirler oyunculara geliştirmeler sunarken, dayanıklı bekçiler artık konumlandırılabilir YZK’lar olarak işlev görecek. Bunlar savaş alanının öngörülen noktalarına yerleştirilerek oyuna taktiksel bir boyut daha katacak.

Her yandan düşman dalgalar: Yeni hayatta kalma haritası “Surrounded”
Yeni harita “Surrounded” çok özel PvE eğlencesi sunuyor: Haritanın çeşitli yerlerinde yavaş yavaş yeni geçitlerin belirmesiyle hücum eden cellatların yolu açılır. Bunlar önce barikatlar sayesinde tercih edilen farklı alanlara ve hazırlanmış olan tuzaklara yönlendirilebilir. Bu vahşi sürünün efendisi olabilmek için yeni çevre tuzakları ve asılı lav kazanları kullanılabilir: Küçük bir atış bu kor kütlesini düşmanın üzerine boca etmeye yeter. Savaş izdihamında ortam fazlaca kızışabileceği için oyuncular artık hayatta kalma modunda dört zorluk derecesinden birini seçebilecek.

Ayrıca Robot Entertainment beceri sistemini genel olarak geliştirdi ve dengeli PvP mücadeleleri için denge ayarlarında düzenlemeler yapmaya devam etmekte. Tüm değişikliklerin listesi yama notlarında: http://board.omd.gameforge.com/board3-news-announcements-and-guidelines/board9-patch-notes/3843-patch-2-6-surrounded/#post20268

2.6 güncellemesinin en önemli özelliklerinin tablosu:
+ Yeni hayatta kalma haritası “Surrounded”
+ Hayatta kalma modunda iksir, parşömen, tuzak ve bekçi üretilebilir
+ Düzenlenilen beceri sistemi
+ Hayatta kalma modundaki 4 zorluk derecesi

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler