div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ortaçağ temalı Gloria Victis’e yenilikler geliyor!

- Advertisement -

Gloria Victis’i duymadıysanız hemen özetlemek istiyorum. Ortaçağ temasında bir MMORPG olacak olan Gloria Victis, gerçekçi oynanış sistemiyle ön plana çıkıyor. Yani oyunda fantastik ögelerin yerine realistik bir dünya bulacaksınız. Bir açık dünya oyunu olacak olan Gloria Victis, non-target savaş sistemine, özgür bir PvP sistemine, kuşatma savaşlarına sahne olacak. Açık dünya sisteminin getirdiği bir nimet olarak ise crafting sistemi son derece detaylı olacak.

Black Eye Games tarafından Unity motoru ile geliştirilen oyun şu anda ön alfa testlerini gerçekleştiriyor ve piyasaya çıkmasına bir hayli zaman var. Ancak oyunun bu sürümü için dahi yapımcı ekip oyunu güncellemekten geri kalmıyor ve gelecek olan güncelleme sayesinde oyun dünyasında yeni bölgeler eklenecek. Böylece oyun dünyasının iki kat daha fazla büyük olacağı açıklanan bilgiler arasında. Bunun yanında pek çok eşya ve özellikle savunma eşyaları için daha fazla yükseltme seçenekleri mevcut olacak. Oyunun bütün test aşamalarına katılabilmek için 10$ ile 2000$ arasında değişen paketlerden alabilirsiniz. Elbette paket içerikleri fiyat arttıkça değişiyor.

16587384670_3cc2beaef7_b

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler