div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Overwatch konsollara da mı çıkıyor?

- Advertisement -

27 Ekim tarihinde beta aşamasının ilk fazını başlatan Blizzard belki de oyunu konsollar için hazırlıyor olabilir.

Blizzard bilindiği gibi daha önce oyunun sadece PC için çıkacağını duyurmuş ve bu konuda da başka bir açıklama gelmemişti. Diğer taraftan beta başladığından beri oyuncuların dikkatini çekip, pimpiriklendiren birkaç detay mevcut.

İlk olarak oyunun konsollara uygun olarak tasarlanmış, basit ve işlevsel arabirimini ele alalım. Tüm karakterler kolay ulaşılabilir ve sınırlı sayıda yeteneğe sahip ve bu gamepad üzerinden oyuna erişimi gayet kolaylaştırabilecek bir tercih. Ayrıca oyunun ilk andan itibaren PC’lerde gamepad desteğine sahip olması da dikkat çeken bir diğer konu.

Ancak şimdiye kadarki en büyük işaretlerden biri Blizzard’ın Overwatch için hazırladığı Avrupa merkezli sitede “ağzından kaçırdığı” detay oldu.

Overwatch is Blizzard’s team-shooter for PC and consoles.

Ayrıca oyunun kaynak kodlarındaki iki satır da Overpwn’ın dikkatini çekmiş durumda. Aşağıda da görebileceğiniz gibi oyun konsollara dair konfigürasyon satırları içeriyor.

INITIAL_PSN_OR_XBL_AUTH
WAITING_FOR_PSN_OR_XBL_AUTH

Bunlara Jeff Kaplan’ın Overwatch’un oynanabileceği her yerde oynanmasından mutluluk duyacakları açıklamasını da ekleyin ve önümüzdeki aylarda “Overwatch konsollara geliyor!” haberlerine hazır olun.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler