div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Overwatch’dan yeni bir oynanış videosu

- Advertisement -

Blizzard Heroes of Storm’u daha kısa süre önce piyasaya çıkarmışken yine de hiçbir şekilde boş durmuyor. Yapımcı firmanın bir sonraki ürünü Overwatch hakkında her geçen gün yeni bilgiler ve yeni videolar gelmeye devam ediyor.

Son yayınlanan video ise oyunda tank rolüne bürünecek olan olan Reinhardt’ın oynanışı hakkında. Reinhardt güçl bir fiziksel yapıya ve hem balyoz hem de roket olarak kullanabildiği ilginç bir silaha sahip.

Reinhardt’ın yeteneklerine baktığımızda. Genel olarak roket olarak kullandığı silahını özel bir yetenek ile güçlü bir balyoza dönüştürebildiğini görüyoruz. İkinci olarak ve belkide en önemlisi, Reinhardt ortaya geniş bir kalkan çıkararak hem kendini hem de takım arkadaşlarını düşman ateşinden koruyabiliyor. Son olarak Charge yeteneği ise belli bir çizgi üzerinde önüne gelen düşmanları yakalayıp ileri fırlatmasına ve onlara hasar vermesine yarıyor. Yeteneklerin her birini yayınlanan videoda ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler