div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Perfect World International yedinci yılını kutluyor

- Advertisement -

Sevilen free to play oyun Perfect World International yedinci yaşına bastı. Oyun yedinci yılını pek çok etkinlik ile kutlayacak. Bu etkinliklere bir göz atalım isterseniz.

Yapılan açıklamaya göre göre oyun normalin üç katı tecrübe puanı ve drop oranı Tsuchun’s Treasure isimli etkinliğine başladı. Ayrıca The Scholarly Challange ve Smoke over Archosaur ay sonuna kadar geri dönüyor. Etkinlik Altını etkinliği de yine kutlama için gelen etkinlikler arasında. Oyuncular oyuna gelen günlük görevler ile her gün yüksek miktarda etkinlik altını kazanma fırsatı yakalayacak. Mağazada ise daha önce benzeri görülmemiş şekilde her hafta farklı ürünlerde indirimler olacak. Oyunun mağazasını aktif kullanan oyuncular bayram edecek.

Henüz oyuna eklenmemiş ancak çok yakında eklenecek olan diğer etkinliklere gelelim şimdi de. Yeni bonus eşyalar Charge uygulamasına dahil olacak. Son olarak ise oyunun forumda düzenlenecek yarışmalar da çok yakında sizlerle olacak.

92

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler