div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Perfect World International’a yeni güncelleme geliyor!

- Advertisement -

Perfect World Entertainment’in oyunu Perfect World International bir süredir piyasada olan ve kendi kitlesine sahip bir MMORPG oyunu. Sevilen oyun için yeni bir genişleme paketi yayınlanacağı Perfect World Entertainment tarafından duyuruldu.

War Front olarak isimlendirilen yeni güncelleme ile beraber gelecek olan yeniliklere bakalım şimdi. Çıkış tarihi 11 Kasım olarak işaret edilen oyun büyük ölçekli ve sunucular arası PvP savaşları içerecek. Ayıca oyuna gelecek olan ilk tek kişilik instance bu güncelleme ile beraber olacak. Heavenfal olarak adlandırılan bu instance Perfect World International’ın en zor instancelerinden biri olacak.

PVP açısından zengin olan eklentiyle beraber 20v20 yapılabilecek ve seviye 60 üzeri oyuncuların katılabileceği The Nation War haftada iki kere yapılacak. Ayrıca yukarıda bahsettiğim büyük ölçekli savaşlar 60v60’a kadar oyuncuların Treasure Island için çarpışmalarını sağlayacak.

War-Front-InPost

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler