div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Phantomers açık betası 7 Temmuz’da başlıyor!

- Advertisement -

NTT Game’in yayıncılığını üstlendiği Phantomers’da Açık Beta tarihi belli oldu. Phantomers Açık Betası 7 Temmuz saat 14:00’de başlıyor. Oyunseverleri çeşitli etkinliklerin ve ödüllerin beklediği bu süreçte Phantomers’ın resmi açılış öncesi en güncel versiyonunu oynama fırsatı bulacağız.

Birbirinden güzel ödüller kazanabileceğiniz, Phantomers Açık Beta sürecindeki eğlence ve heyecan seviyesini yükseltecek etkinliklerden bazıları;

1) Karakter Seviye Etkinliği
2) Oyuna Giriş Etkinliği
3) Blog Etkinliği
4) Twitch Etkinliği
5) Oyun Zamanı Etkinliği
6) Günlük Oyun İçi Etkinlikler

Saydığımız etkinliklerden belki de en dikkat çekici olanların başında Oyun Zamanı Etkinliği geliyor. Neden mi? Nedenini söyleyelim; Oyun Zamanı Etkinliği kapsamında Açık Beta sürecinde oyun içerisinde en çok zaman geçiren oyuncu MSI Gaming Laptop kazanıyor.

Bunlarla birlikte NTT Game ekibi Türkiye genelinde 40’ın üzerinde internet kafe ile anlaşarak 7 Temmuz tarihinde Phantomers oynamak isteyen oyunseverlere ücretsiz bilgisayar desteği sağlayacak.

Etkinliklerin haricinde Açık Beta’da oyuna eklenecekler ve yapılacak güncellemeler de dikkat çekiyor.

*Arkadaşlık Sistemi
*Klan Sistemi
*Kullanıcı İstatistikleri
*Harita Güncellemeleri

- Advertisement -

Son olarak Kapalı Beta’ya katılan oyunseverlerin belki de en çok merak ettiği ve düzelmesini istediği kasma sorunu ile ilgili de güzel haberlerimiz var. Aldığımız duyumlara göre oyundaki kasma sorunu %99 oranında giderilmiş durumda. Yani Phantomers, Açık Beta’da bizlere müthiş bir MMOFPS deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler