div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Quiet, oynanabilir karakter olarak Metal Gear Online’da!

- Advertisement -

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’de tanıştığımız ve sevdiğimiz Quiet, pek çok yenilikle beraber Metal Gear Online’a geliyor!

Konami’nin bugünkü Twitch yayınında duyurduğu üzere Quiet, Mart ayı içinde yeni haritalar ve modlar ile birlikte oynanabilir karakter olarak Metal Gear Online’a eklenecek. Üstelik Konami’nin topluluk yöneticisi Rob Peeler’a bakarsak, tıpkı Ocelot ve Snake gibi bir miktar ‘OP’ olacak. Diğer karakterlerden daha hızlı hareket edebilen ve kamuflajı daha etkin kullanabilen Quiet’ın zayıf tarafı ise takım arkadaşları ile iletişim kuramıyor olması.

Fiyatı henüz açıklanmayan bu DLC ile beraber üç yeni harita da geliyor. Azure Mountain, Rust Palace ve Cradle of Spirits adlı haritaların tamamı Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’den aşina olduğumuz mekanlar.

Oyunda ikinci silah olarak bıçak taşıyabilme ve bombalar ve roketlerin patlama etkisini azaltmak gibi bazı ince ayarlar yapılması bekleniyor. Ayrıca Mart ayı içinde Survival Mode’un yanında henüz açıklanmayan başka bir mod daha duyurulacak.

jpg (2)

jpg (1)

jpg

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler