div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

RaiderZ’da sona doğru

- Advertisement -

Arc Games’in (eski Perfect World) yayıncılığını üstlendiği ve MAIET tornasından çıkan RaiderZ daha yapım aşamasındayken umut vaat eden oyunlar arasında yer alıyordu. Önemli bir oyuncu kitlesi tarafından beklenen oyun non-target savaş sistemini kullanıyordu.

RaiderZ free to play oyun yapısıyla piyasaya çıktı çıkmasına; ancak bir türlü istediği ilgiyi görmeyi başaramadı. Bu durum çeşitli nedenlere bağlanabilir. Sonuç olarak RaiderZ birkaç sefa sunucu kapanmaları yaşadı. Hatta bir dönem Avrupa bölgesine olan desteğini tamamen keserek sadece Kuzey Amerika’da oynandı. Tekrar Avrupa’ya bir şekilde dönüşünü gerçekleştiren MMORPG oyunu bugün yayınladığı duyuruyla oyunun 7 Ağustos’ta kapanacağını duyurdu.

Arc Games, yapımcı ekip MAIET’in oyunla ilgili ve şirket ile ilgili problemleri uzun süredir çözmeye çalıştıklarını ancak bundan byle bu işleme daha fazla devam edemeyeceğini bildirdi. Oyundaki oldukça ciddi problemleri çözebilecek yeni bir yapımcı olmadığını açıklayan Arc Games, kaliteli bir oyun tecrübesini sunmayı başaramadıkları için oyunu kapatma kararı aldıklarını açıkladı. Bu arada 7 Mayıs’tan itibaren oyuncuların yaptığı tüm harcamaları Arc Account Balance üzerinden geri ödediklerini belirten yapımcı ekip, buradaki bakiyeyi herhangi bir Perfect World oyununda kullanabileceklerini açıkladı.

raiderz-1

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler