div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rainbow Six: Siege açık betası haftaya başlıyor!

- Advertisement -

Geçtiğimiz ay içinde kapalı beta sürecini geride bırakan ve kullanıcılardan karışık yorumlar alan Rainbow Six: Siege, satışa çıkmadan önce 25-29 Kasım tarihleri arasında açık betada oynanabilecek.

1 Aralık tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için satışa sürülecek oyunun son halini görmek için bu kaçırılmayacak bir fırsat. Bizim gözlemlerken en fazla şaşırdığımız şey CS:GO oyuncuları tarafından çok beğenilen oyunun Rainbow Six serisinin hayranları tarafından yerin dibine sokulması olmuştu. Bir şekilde Ubisoft’un oyunu soktuğu kulvarın daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olacağı ancak serinin kemik oyuncularını pek memnun edemeyeceği açık gibi gözüküyor.

Kapalı beta’ya dahil olduysanız eğer sizi bekleyen bir de sürpriz var, açık beta deneyimini herkesten 1 gün önce yaşayabileceksiniz.

rainbow-six-siege-open-beta-kicks-off-next-week-144788458544

Oyunun açık betası üç haritada (Kanal, Hereford ve House) oynanabilecek ve üç ayrı oyun modu kullanıcılara sunulacak. Bunların ikisi PvP modları olan Bomb ve Secure Area, diğeri ise 5 arkadaşınız ile beraber oynayabileceğiniz PvE modu Disarm Bomb. Hedefi ele geçirip bombayı etkisiz hale getirdikten sonra dalga dalga gelen terörist ataklarına karşı savunmanız isteniyor ki, oldukça hareketli geçeceğini söylemeye gerek yok.

Ayrıca açık beta süresinde 13 farklı tür askerin (operator) tamamı ile oynayabileceksiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler