div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rainbow Six: Siege’in beta süreci uzatıldı

- Advertisement -

24 Eylül’den beri kapalı beta’da bulunan ve oyunculardan oldukça değişik tepkiler alan R6: Siege’in betası 4 Ekim’e kadar uzatıldı.

Beklendiği gibi de oldu aslında, muhtemelen deneyim etmişsinizdir, oyun hakkındaki yorumlar kalp elektrosu gibiydi. Ben kendi adıma çok beğendim, bu türe oldukça yakın bir arkadaşım ise gördüğü en berbat Rainbow Six: Siege oyunu olduğunu söylüyor. Beklentilerin tam tersine CS:GO oyuncularından deneyenler, benim tanık olduğum kadarıyla oyunu çok beğenmiş durumdalar ki ben tam tersini bekliyordum.

Eğer daha önce kodu almış ve en az bir maç yapmışsanız uzatılmış beta için login olabileceksiniz. Ön siparişle gelen “Garantli” erişim kodları için ise bu süre 2 Ekim saat 15:00’te doluyor.

Bazı düzeltmelere gidildiğini de ekleyelim, kısaca sıralayalım;
-PvP matchmaking üzerinde bazı düzenlemelere gidildi ve ortalama bekleme süresi 30-45 saniyeye kadar düşürüldü.
-Terrorist Hunt modunda 20-30 saniye içinde maça girme ihtimaliniz oldukça yüksek, matchmaking oluşturma esnasında ise başarı şansı %96 seviyesinde, hiç fena değil.
-Ön sipariş verip halen davet kodu alamıyorsanız şuradan “[Activation] Missing Code” başlıklı bir form doldurmanız yeterli olacak.

Sizin görüşleriniz ne şekilde, oynayanlar bir adım öne çıksın. 🙂

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler