div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Runescape tam 14 sene sonra raid’lerine kavuştu!

- Advertisement -

Oyunların giderek daha hızlı tüketilmeye başladığı, peşinden bir sonraki oyunun tanıtılmasının artık seneler değil aylar ile ölçüldüğü bir zamanda ilginç bir haber oldu tabi.

Ömrünü ve popülerliğini seneler boyunca koruyabilmek bugüne dek çok az oyuna nasip oldu. Bunlar arasında Oblivion, Morrowind ve Skyrim gibi modlanabilirliği olağanüstü düzeyde olan Bethesda oyunlar, çıkışı üzerinden 19 sene geçmesine rağmen hala fizik olarak bir eşini aradığımız, modlanmaya devam eden Papyrus’un Grand Prix Legends’ı veya aralarında en şanslı tür olan MMORPG’lerden World of Warcraft’ı veya aynı firmanın Starcraft’ını sayabiliriz rahatlıkla.

Runescape yukarıdaki tanımların hiç birine tam anlamıyla uymuyor aslında, 2001 yılında Jagex tarafından piyayasa sürülen ürün altın çağını 2000’li yılların ortasında yaşadıktan sonra varlığını daha daha küçük ancak adanmış bir oyuncu kitlesi ile devam ettirmekte. Nihayet Jagex, ilk raid içeriklerini Runescape’e eklemeye başladı ve sonuç hiç de felaket değil, hatta adanmış kullanıcılarını tatmin etmeyi bile başardı denilebilir.

Grand Exchange öncesi günlerine dönmesini beklemiyor olsak da oyunu bir süre daha canlı tutmaya yetecektir, bu ay içinde çıkışı planlanan güncellemenin detaylarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Haberler

1 Yorum

  1. Runescape 3 ve Oldschool oynayan veya bu oyunu ögrenmek/denemek isteyen oyunculara 4 senedir ‘ Türkler ‘ adli grubumuzla destek vermekteyiz. Kemik kadromuz 9 senelik Runescape oyuncusudur. Aramizda 1bil expi asmis, oyunu tamamen bitirmis, mütevazi ve yardimsever usta oyuncularimiz var. Argo ve küfürü sevmeyen olgun biri iseniz aramiza katilabilirsiniz. Facebook grubumuzun ve Donanimhaber tanitim sayfamizin linkleri asagidadir ;

    https://www.facebook.com/skillerstr
    http://forum.donanimhaber.com/m_100246244/tm.htm

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler