div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Skyforge açık betaya geçiyor!

- Advertisement -

Allods Game ve Obsidian Entertainment işbirliğiyle hazırlanan son zamanların en çok beklenen MMORPG oyunlarından biri olan Skyforge’un kapalı betalarını tamamlamasıyla beraber oyuncular açık beta tarihinin açıklanması için gün saymaya başlamıştı. Oyunun yayıncısı My.com tanrısal güçleri kontrol edebileceğimiz Skyforge’un açık beta tarihini sonunda açıkladı. Oyuncular bu haberle beraber sonunda açık beta için gün saymaya başlayabilirler.

My.com’un yayınladığı videoda erken erişimin 9 Temmuz’da başlayacağı açıklanıyor. Ancak bu tarih sizi yanıltmasın. Oyunun Founder’s Pack’ini alanlar 9 Temmuzda açık betaya başlayabilecekler ancak diğer oyuncular 16 Temmuz tarihini bekleyecek. Yani oyunu daha erken denemek istiyorsanız Founder’s Pack satın almanız gerekiyor. Açık beta boyunca pek çok etkinlik olacak ve oyun düzenli olarak güncellenerek sürekli olarak geliştirilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler