div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Skyforge’a 11 Ağustosta büyük güncelleme geliyor!

- Advertisement -

Allods Team ve Obsidian Entertainment’in hazırladığı My.com’un yayınladığı Skyforge büyük bir güncellemeye doğru yol alıyor. Yapılan açıklamaya göre 11 Ağustos’da çıkacak olan güncellemenin ismi Crucible of the Gods olacak. Güncelleme beraberinde pek çok bugı düzeltecek ve yeni oyun içeriklerini sunacak. Yapımcı ekibin güncellemeyi bir süredir hazırlamakta olduğu biliniyor. Güncelle oyunculara sürekli olarak farklı deneyimler yaşatması bekleniyor. İsterseniz artık yavaş yavaş güncellemenin detaylarına geçelim.

My.Com yayınladığı duyuruda oyuncuların Divine Form’a girebileceğini duyurdu. Bazı efsanevi olayların ölümlülerin ve ölümsüzlerin yeteneklerinin ötesinde olduğunu, bunun için oyuncuların tanrıların arasındaki yerini alması gerektiğini açıkladı. Divine Form’a ulaşmak için oyuncuların 30,500 prestij puanına sahip olanların üstlenebildiği yeni “New God” senaryo görevini tamamlamaları gerekiyor.

scr_god_1

Güncellemeyle gelen ikinci bir yenilik ise Distortions yani uzayda yaşanan bozukluklar ile ilgili içerik. Oyuncular bu bozuklukları özel analiz yetenekleri ile tespit edebilecekler ve bu sayede grubunuzdan on oyuncu Pantheon’dan düşman sığınağına ışınlanabilecek. Burada, antik arenada birbirinden güçlü dört düşman ile karşılaşacak olan oyuncular zafere ulaşacak olurlarsa birbirinden özel ödüller kazanabilecekler. Bu ödüller arasında epik silahlar, özel başarımlar olduğu gibi, karakterinizin Divine Form’una giden yeni bir yol açılacak.

Mechanoid Ship ve Operation Isebella isimli iki yeni raid güncellemeyle gelen yeni içerikler olarak karşımıza çıkıyor. 10 kişilik olan bu raidlerde oyuncular geniş bir PvE içeriğe ulaşabilecekleri gibi birbirinden değerli hediyelerin de sahibi olabilecekler. Ayrıca Ivasion ve Anomaly sistemiyle ilgili yenilikler de güncellemenin içeriğine dahil oluyor. Bakalım bu geniş güncelleme Skyforge’u nereye taşıyacak.

scr_god_3

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler