div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Skyforge’a büyük güncelleme!

- Advertisement -

Skyforge başarılı bir kapalı beta testinden sonra nihayet açık betaya geçti. Konsepti itibariyle dikkat çeken MMORPG oyunu şimdiden kendi çekirdek kitlesini oluşturmaya ve genişletmeye devam ediyor. My.com yayınladığı yapımcı günlüğünde oyunun bu hali için çok çalıştıklarını ve daha da geliştirileceğini açıkladı. Ayrıca oyunculara 0.65 güncellemesinin müjdesini de verdi.

0.65 güncellemesinin oyun için bir kilometre taşı olduğunu belirten yapımcılar bu güncelleme ile beraber Skyforge’a pek çok yeniliğin geleceğini açıkladı. 10 kişilik Distortion arenaları, geniş ölçekli istila etkinlikleri, beş kişilik yeni Annomaly oyun modları ve iki adet 10 kişilik raid oyuna yeni içerik olarak dahil olacak. Bunun yanında yeni karakterlerle ilgili yeni içerikler olduğu gibi oyunda yer alan hataların da büyük oranda düzeltilmesi bekleniyor. Güncellemenin çıkış tarihi ise henüz belli değil.

gol_02_com

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler