div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Skyforge’a yeni bölge!

- Advertisement -

Obsidian Entertainment’in yapımcılığını üstlendiği ve My.com’un yayıncılığını yaptığı merakla beklenen MMORPG oyunu Skyforge açık beta tarihine hızla yaklaşırken yayıncı ekip yepyeni bir videoyu oyunculara sundu. Videoyu bu sayfadan izleyebilir ve bölgeyi inceleyebilirsiniz.

Yayınlanan videoda oyuna gelecek olan Eskenian Peninsula isimi yeni bölge tanıtılıyor. Bu bölge tarihte çok büyük acılara sahne olmuş ve bu nedenle bölge topraklarını şeytani güçlerden koruma amaçlı olarak, nesilden nesle geçecek bir görevle bir tapınak inşa edilmiş. Bölge bu sayede oldukça huzurlu hale gelmiş. Günümüzde ise Eskenian Peninsula’da yaşayan canlılar bölgenin eski acılı günlerini unutmuş bu da tapınağın oldukça zayıflamasına ve görevini yerine getirememesine yol açmış. Öyle bir hal almış ki bölge canlıları tapınağın ne işe yaradığını bile unutmuş. Ve senaryoya göre buradaki canlılar geçmişlerini unutmanın bedelini fazlasıyla ödeyecekler.

Haberler

1 Yorum

  1. Skyforge şu an bana göre online oyunlar içerisinde 1 numaralı oyundur. Tamamı Türk oyunculardan kurulu ANATOLIA adlı klanımıza bekleriz. Oyun içi pm : Gorcy Istanbul, Halo Dayı, Lodos Sodol

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler