div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Skyforge’un lonca sistemine yenilikler geliyor!

- Advertisement -

Skyforge oynuyor musunuz? Şu sıralar Free to Play MMORPG arayan bir oyuncuysanız es geçmeyin derim. Zira kendi adıma konuşmam gerekirse on birkaç senedir en beğendiğim MMORPG oyunu olduğunu söyleyebilirim.

Skyforge’un yapımcısı Allods Team daha geçtiğimiz haftalarda Aelion’s Call isimli güncelleme ile oyuna daha pek çok yeni içerik katacağını göstermişti. Daha ne gibi yenilikler gelebilir derken beklenmedik bir haber geldi. Bu haber oyunun lonca sistemi hakkındaydı ve üzülerek söylemek isterim ki yapımcılara göre oyunun lonca sistemi tamamen başarısız oldu. Bu nedenle eski sistem yerine klasik lonca sistemine geçileceği açıklandı. Peki eski sistem nasıldı? Yenilikçi ve daha sorunsuz bir lonca sistemi kurmak isteyen yapımcı ekip, Skyforge’daki lonca sisteminde, oyuncuların aynı prestij seviyelerinde ve aynı zamanlarda oyuna giren oyuncuları kolaylıkla bulmanızı ve onları loncanıza katmanızı sağlayabiliyordu. Böylelikle kolayca hem lonca kurabiliyor hem de kayıp üyeleri anında telafi edebiliyorduk. Daha doğrusu yapılmak istenen buydu. Yapılan açıklamaya göre oyuncuların geri dönüşleri bu sistemin pek de tutmadığını, işe yaramadığını gözeler önüne serdi. Yukarıda da belirttiğim gibi bundan böyle klasik lonca sistemi kullanacak olan oyunda, bir lonca maksimum seviyeye ulaşırsa 960 üye ve 9 Commander’a sahip olabilecek.

Bir diğer yenilik ise bundan böyle hiçbir oyuncu kafasına göre lonca değiştiremeyecek. Yeni bir loncaya katıldıktan sonra loncanızla dahil olabileceğiniz bir etkinlik olan Distortion’a katılabilmeniz için loncada bir haftayı doldurmuş olmanız gerekecek.

Skyforge

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler