div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SMITE’ın yeni tanrısı Xing Tian yayınlandı!

- Advertisement -

Her geçtiğimiz hero kadrosunu geliştiren SMITE’a yepyeni bir tanrı daha geldi. Çin mitolojisinden gelen bu tanrının lakabı ise “The Relentless”, yani türkçeye çevirecek olursak insafsız olarak geçiyor.

Xing Tian’ın yeteneklerine baktığımız zaman ilk olarak Furious Roar dikkat çekiyor. Kahramanımızın bu ilk yeteneği düşmana menzilli bölgeden hasar veriyor ve düşmanın temel saldırı değerlerini düşürüyor. İkinci yetenek Hook Slam ise Xing Tian’ın elindeki baltasıyla düşmanı havaya kaldırmasını sağlıyor. Bu sırada Xing Tian havaya fırlattığı rakibinden daha yüksek bir noktaya sıçrıyor ve yere düşerken rakibine bir darbe daha indiriyor. Bunun dışında yere düşerken farklı bir rakibe darbe indirme fırsatı da bulabiliyor. Böylece düşman üzerinde ciddi hasarlara ve çok kısa süre stun etkisine neden olabiliyor. Yeni tanrımızın üçüncü yeteneği Sky Cutting-Axe ise Tian’ın işaretlediği alana zıplayarak güçlü bir saldırı gerçekleştirmesini sağlıyor. Ayrıca bu sıçrayıştan sonra eğer yakında düşman varsa ikinci bir sıçrayış yapabiliyorsunuz. Xing Tian’ın nihai yeteneği Whirlwind of Rage and Steel ise geniş bir alanda düşmanları baltamızla yakalamamıza ve kendi etrafımızda dönüp onları bir gülle gibi uzağa fırlatmamıza yarıyor. Anlaşılan o ki Smite zengin mitoloji kaynaklarından yararlanarak pek çok tanrıyı daha ilerleyen günlerde bizlerle buluşturacak. Bakalım sıradaki hangi tanrı olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler