div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Son Korsan’dan Ramazan Bayramında şeker tadında hediyeler!

- Advertisement -

Türkiye’nin en büyük ve öncü oyun stüdyolarından biri olan Consala Games’in savaş ve strateji oyunu Son Korsan, oyuncuların Ramazan Bayramını muhteşem hediyeler ile kutluyor.

Türkiye’de tamamen yerli kaynaklar ile geliştirilen, kayıtlı 2 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Son Korsan oyunun geliştiricisi Consala Games, oyunculardan gelen yoğun isteği karşılıksız bırakmadı. Ramazan Bayramı boyunca oyuna girecek bütün oyunculara 25 selit, 25 mercan ve bayrama özel gemi tasarımı hediye edilecek.

Son Korsan’da Ramazan Bayramı etkinlikleri bu kadarla sınırlı olmayacak. Bayramın ilk günü 17 Temmuz Cuma, oyuncular gün boyunca %50 daha fazla deneyim kazanacak. Ayrıca 18 Temmuz Cumartesi günü saat 17:00’da İstanbul’un fetih etkinliği, 19 Temmuz Pazar saat 20:00’da ise Olimpiyat Etkinliği düzenlenecek.

17 Temmuz Cuma Bayramın 1. günü başlayacak hediyeler ve etkinlikler 19 Temmuz Pazar Bayramın 3. gününde sona erecek.

2008 yılında Türk yazılımcılar tarafından kurulan Consala Games’in geliştirdiği oyunlar, Türkiye başta olmak üzere birçok ülkedeki oyunculardan yoğun ilgi görüyor. Merkezi İstanbul’da olan şirketin yapımcılığını ve yayımcılığını yaptığı MineFight, Son Korsan ve Novagun oyunları yalnızca web üzerinden değil aynı zamanda Facebook, iOS ve Android gibi platformlar üzerinden de oynanabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler