div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Son Korsan’ın fetih etkinliği sona erdi

- Advertisement -

Türk oyun stüdyosu Consala Games tarafından geliştirilen online korsanlık oyunu Son Korsan’da binlerce oyuncunun katıldığı etkinlikle Fetih heyecanı yeniden yaşandı

%100 yerli kaynaklarla geliştirilen ve sayısı 2 milyona yaklaşan kayıtlı kullanıcısıyla online korsanlık oyunu Son Korsan’da, İstanbul’un fethinin 562. yıl kutlamaları kapsamında binlerce oyuncunun katıldığı bir etkinlikle Fetih yeniden canlandırıldı.

İstanbul’un Fethi’nin 562. yılında Son Korsan oyuncuları; fethin yaşandığı, Fatih’in gemileri karadan yürüttüğü, şahi koplarının surları dövdüğü ve Konstantinopolis’in alınarak İstanbul olduğu yıllara geri döndü. Binlerce oyuncunun katıldığı etkinlikte önce Bizans’a yardım için gönderilen Ceneviz gemileri ile savaşıldı. Ardından gemiler karadan yürütülerek Haliç’e indirildi.

Etkinlik kapsamında oyuna giren tüm oyunculara 290 elmas, 29.000 asit güllesi, 29.000 alev topu ve 29.000 pro gülle hediye edildi. Son Korsan denizlerinde Osmanlı Bayraklarını toplayan oyunculara çeşitli hediyelerin de verildiği etkinlikte toplamda 22 milyon top atışı yapılırken bu atışlar sonucu 19,5 milyar hasar gerçekleşti.

[title type=”h4″]Avrupa’dan dijital fethe büyük ilgi[/title]
Fetih heyecanını yalnızca Türkiye’deki oyuncular değil Avrupa’daki oyuncalar da yaşadı. Avrupa’dan katılan oyuncular toplamda 3,4 milyon top atışı yaparak İstanbul’un fethini dijital dünya da yaşama fırsatı buldu. Son Korsan oyunu ile oyuncular 7 dilde 7 denize hükmediyor. İlk olarak 2009 yılında oyuncularla buluşan online korsanlık oyunu, oyunculara gerçek bir korsanlık deneyimi yaşatıyor.

IOS, Android, Facebook ve web tarayıcısı aracılığı ile erişilebilen oyunda oyun severler, tarihte bir yolculuğa çıkarken serbest ticaret yaparak filolarını da genişletiyor.

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler