div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Square Enix, Mech’lerin dünyasına dalıyor!

- Advertisement -

Mecha’ların bir neslin gençliği üzerindeki etkileri hakkında bir üniversite tezi yazılabilir sanırım. 80’lerin ikinci yarısında Voltron ve Robotech ile başladıktan sonra 90’larda bilgisayarlarımızda çılgınlar gibi Mech Warrior oynamamıza yol açarak devam eden bu akımın en güncel temsilcileri bilindiği gibi Titanfall ve beklentimizi çok da karşılamayan Mech Warrior Online. Square Enix’in yeni oyunu Figure Heads tam olarak bu kitleyi hedefliyor.

Oyunun hikayesi gayet klişe, meteorların yer yüzünü yaşanmaz hale getirmesinden sonra yer altında yaşamaya başlayan ve silahlanma merakını orada da yenemeyen insan ırkı, ilk olarak yer yüzünde çalışabilecek insansız robotlar geliştiriyor ve ilk şaşkınlığı atlatıp bunları silahlandırdıktan sonra can sıkıntısını BOTgame dedikleri arena’larda birbirine Gatling Gun ve Laser doğrultarak gidermeye çalışıyor.

Gördüğünüz gibi gayet bilindik, fakat Square Enix’in ellerinde oldukça keyifli hale gelebilecek bir konsept. Oyunun bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkması ve free-to-play olması bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler