div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Citizen 14 Şubat’a kadar bedava!

- Advertisement -

Chris Roberts’ın önderliğindeki Cloud Imperium Games tarafından geliştirilen ve geçen ay LEVEL editörlerinden “2016’nın en çok beklenen oyunu!” ünvanını alan Star Citizen bu hafta bedava oynanabilecek.

Chris Roberts’ın neredeyse oyun sektörüne olan inancını kaybetmişken, son bir gayretle başladığı, kickstarter aşamasında hedefini katlayan, ardından da toplam geliri 100 milyon doların üzerine çıkan Star Citizen, Alpha 2.1.2 sürümünde 14 Şubat’a kadar Star Citizen üzerinden bir hesap oluşturan ve 35gb download yapan tüm oyuncular tarafından bedava olarak oynanabilecek.

Bu sürümde Arena Commander ve Social Module’e erişim serbest ancak bizim basın hesabında yaşadığımız şoku yaşamamanız için söylüyorum, gerçek bir deneyim yaşamak istiyorsanız parayı basıp bir gemi satın almanız gerekiyor, bunun dışında oyunu dilediğiniz gibi test edebilirsiniz.

Oyunun tek kişilik hikaye modülü Squadron 42 ile Star Citizen’ın 14 Şubat sevgililer gününde “ayrılması” bekleniyor bu arada, keyifli bir not olarak ekleyelim bunu da. 🙂

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler