div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Citizen’a Hollywood desteği!

- Advertisement -

Star Citizen’ın tek kişilik hikaye modu Squadron 42 için dev bir kadro işe koyulmak üzere!

Chris Roberts’ın daha tamamlanmadan efsane olan oyunu Star Citizen’a eklenecek Squadron 42 moduna ciddi bir kaynak ayrılmış durumda, bunun en önemli göstergesi ise dev bir kadronun işe alınacak olması. Belki hatırlayacaksınız, Star Wars serisinin Luke Skywalker’ı Mark Hamill filmlerin ardından perde arkasına çekilmiş ve seneler sonra Chris Roberts’ın Wing Commander oyunlarında boy göstermişti.

Mark Hamill bir kez daha Chris Roberts ile beraber çalışacak, yanındaki kadro da müthiş. Gary Oldman, Gillian Anderson, John Rhys Davies (Gimli), Andy Serkis, Craig Fairbrass ve Mark Strong gibi usta aktörler de Squadron 42’de boy gösterecek isimler arasında yer alıyor.

Topluluk fonlamalı olarak yola çıkan oyun bugüne dek sanal uzay gemisi satışları ağırlıklı olmak üzere 92 milyon dolarlık gelir elde etmiş durumda.

Bu ilk videoda Gary Oldman’ı Amiral Ernest Bishop rolünde görüyoruz.

Bu da en son Star Citizen oyun içi videosu

Haberler

1 Yorum

  1. 92 milyonluk yatırım var da, 92 milyonluk bir şey çıkmadı. Wing commander aşığı olarak söyleyebilirim ki, chris dayı oyunun üzerini öyle güzel kapladı ki altında ne war bakmak aklına gelmiyor insanın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler