div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Trek Online’ın Admiralty sistemi tanıtıldı!

- Advertisement -

Uzun yıllardır bir fenomen olan Star Trek’in sevilen MMORPG oyunu Star Trek Online her geçen gün üzerine yeni bir şeyler koyarak ilerlemeye devam ediyor. Yapımcılar oyuncuların pek çok yeni içeriğe ulaşacağı, Admiralty sistemini tanıttı.

Update 11 ile beraber gelen Admiralty sistemi mürettebat görevlerine benzer bir şekilde işleyecek. Ancak Admiralty sistemi var olan sistemden biraz daha kullanışlı görünüyor. Bu yeni sistemin güzel taraflarından biri daha önce bıraktığınız bir gemiyle dahi Admiralty görevlerini tamamlayabileceksiniz. Her görev kullanacağız gemiden taktik, bilimsel ve mühendislik gibi belirli alanlarda yeterlilikler isteyecek. Gemilerin özel yetenekleri ise görevlerin başarısında ve oyuncunun ödüllendirilmesi konusunda oldukça etkili olacak.

Görevlerin her biri bölümlerden oluşan, detaylı senaryolara sahip bir campaign olacak. Farklı zorluklarda görevlere çıkılabilecek ve epik seviyede Admiralty gemilerine kadar ödüller kazanılabilecek. Ayrıca görev içerisinde görev diyebileceğimiz Tour of Duty içeriği size zaman sınırlı görevler verecek.

star_trek_online_34_20090821_1852043039

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler