div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Stronghold Kingdoms: Global Conflict çıktı!

- Advertisement -

‘Kale MMO’sunun son genişleme paketi oyuna 151 ülke, yepyeni oyun içi siyaset ve PvP oynanışı tarzları getiriyor.

Firefly Stüdyoları dün şimdiye kadarki en büyük genişleme paketi olan Stronghold Kingdoms: Global Conflict’i (Küresel Çatışma) yayınladı. Ücretsiz olarak PC ve Mac üzerinden oynanabilen Global Conflict, oynanabilir oyun dünyasını devasa ölçekte genişleterek online kale inşasını PvP köklerine geri döndürüyor. Firefly’ın online savaş alanı artık neredeyse dünyadaki tüm ülkeleri içererek şehirler arasında, ülkelerde ve kıtalar boyunca savaşmanın önünü açıyor.

Gerçek dünya haritasında, 151 ülkeyi içeren devasa bir haritada savaşmanız mümkün. Avrupa dünyası yayınlandığından beri oyuncular tarafından en çok talep edilen dünya olan Global Conflict, yeni oyunculardan emektarlara herkes için yeni stratejik imkânların önünü açıyor. Şimdiye kadarki en büyük dünya olan Global Conflict, binlerce oyuncunun doldurduğu yüzden fazla ülkeden oluşuyor. Herkesin farklı bir amacı olduğu bu dünyada kime güveneceğinizi iyi seçmeniz gerekiyor elbette. Mesela ağzı laf yapan bir diplomat tüm bir İhtilafı ya da Haneyi tek başına yıkabilir!

‘Rise of the Wolf’un izinden giden Global Conflict, daha da büyük ölçekteki stratejisi ve PvP (oyuncuya karşı oyuncu) savaş ortamına verdiği önem ile yenilenmiş bir oynanış sunuyor. Kingdoms’ın tasarımında özel bir yeri olan PvP, bu yeni dünyada daha da öne çıkıyor. Oyuncular küçük adaları, şehir devletlerini ve kıtalara uzanan dev ülkeleri ele geçirmek için birbirleriyle rekabet etmek zorundalar.

Oyuncular Stronghold Kingdoms: Global Conflict’i ücretsiz oynayarak ortaçağ savaşına katılabilirler;

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

2 YORUMLAR

  1. iyide bu oyun yaklaşık 5-6 senedir vardı ve ben oynarken de global dı ve çok eksiği olan bir oyun en fazla 300 küsür asker basabiliyorsunuz savunmaları aşmak bir süre sonra imkansız hale geliyor.

  2. Oyunun global olması başka bir şey, bu tam bir dünya haritası. Savunmayı zaten 1 orduyla aşamazsın rakibin onlinesa.

    Türkiyede başladık Türkler olarak, savunmaya çalışıyoruz Türkiye’yi, gelenleri de bekleriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler