div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Survarium 0.30 güncellemesi yayınlandı

- Advertisement -

Postapokaliptik evrenlerin popülerleşmesiyle beraber MMO sektörü de bundan nasibini aldı. Henüz erken erişim de olsa da Survarium da bu oyunlardan biri ve güncellemelerine hız kesmeden devam ediyor.

Vostok Games’in free to play oyunu 0.30 güncellemesine sonunda kavuştu. Bu güncelleme ile oyuncular için yeni etkinlikler getirirken var olan bazı oyun sistemleri elden geçirildi. Güncelleme ile beraber yeni oyun modu Last Stand oyuna eklendi. Bu oyun modunda herkes kendi başına hayatta kalmaya çalışıyor ve bir takım sistemi yok. En yakın dostunuz silahınız ve düşmanlarınızı öldürerek puan kazanmaya çalışıyorsunuz. Hangi oyuncu en fazla puanı toplarsa o oyuncu maçı kazanıyor

Diğer bir yenilik ise Knowledge of the Forest isimli yeni yetenek ağacı. Bu yetenek ağacı sayesinde oyundaki anomalylerden gelen hasarları daha da azaltabileceksiniz. Ayrıca özel bir artifact ile bu yetenek ağacında yeni bir yeteneği açabileceksiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler