div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Survarium’a güncelleme geliyor!

- Advertisement -

Kıyamet senaryolarını ele alan oyunlar son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Bu oyunların bir kısmı kıyamet sonrası zombi felaketlerini ele alırken bir kısmı ise nükleer savaşlar sonucu oluşan dünyanın durumunu anlatıyor. Survarium da bir nükleer kıyamet senaryosundan sonrasını konu alan bir yapım. Oyun şu anda Steam’de her survival oyun gibi erken erişimde. Oyuna güncellemeleriyle destek veren yapımcı firma yeni bir güncellemeyi bu pazartesi yayınlayacağını duyurdu.

Bu güncellemenin en dikkat çekici yönlerinden biri olarak oyuna herkesin tek başına savaşacağı oyun modu The Last Stand geliyor. Tek dostumuzun silahımızın olduğu bu oyun modunda karşınıza çıkan herkesi öldürerek en çok puanı toplamaya çalışacaksınız. Güncellemenin diğer dikkat çekici yeniliği oyuna gelecek olan yeni yetenek ağacı. Bu yetenek ağacının verdiği özellikler ile anormallerden gelen hasarları azaltabileceksiniz veya artifaktların etkisini artırabileceksiniz. Son olarak ise yeni ekipmanların ve silahların da oyuna dahil olduğunu belirtelim.

survarium-update-30-last-man-standing

survarium-update-30-new-skills-en

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler