div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Taichi Panda’nın yeni güncellemesi yayınlandı!

- Advertisement -

Taichi Panda’yı daha önce duymadıysanız hemen kısaca açıklayayım. Age of Wushu ve Black Gold Online2dan tanıdığımız Snail Games’in hazırladğı Taichi Panda Android ve iOS için piyasaya çıkmış, ücretsiz bir mobil oyun. Zindan temalı oynanışı ile dikkat çeken Taichi Panda, takım PvE, PvP ve lonca rekabeti sunan oyun yapılarını içerisinde barındırıyor.

Taichi Panda geçtiğimiz günlerde yepyeni bir güncelle yayınladı. Overload isimli bu güncelleme oyunun dördüncü güncellemesi olma özelliğini taşıyor. Güncelleme oynanışla ilgili birkaç yenilik, bazı buglara çözümler ve oynanış ile ilgili temel mekanikleri düzenleyen dengeleme ayarları getiriyor. Overload güncellemesi ile beraber oyuna üç yeni binekle beraber yeni binek savaşları sistemi, sunucular arası Warpath olarak anılacak 25v25 lonca savaşları, iki yeni pet getiriyor. Tüm bunların yanı sıra seviye sınırı yükseliyor ve elbette teçhizat seviyeleri, yetenekler ve pet seviyeleri de aynı şekilde yükselecek. Son olarak yeni takım zindanları ve üç yeni Mega Boss’un da oyuna dahil olduğunu hatırlatmakta yarar var.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler