div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

TERA’dan Avrupa ve Rusya’ya kısıtlama

- Advertisement -

TERA Steam’de yayınlanmasıyla beraber çok kısa bir sürede bu platformda en fazla oynanan MMORPG oyunu olmayı başardı. Ancak buna rağmen oyuncuların bir kısmı Steam versiyonundaki teknik hatalardan şikayetçiydi.

En Masse Entertainment bugün yaptığı açıklama nedeniyle Avrupa ve Rusya’daki oyuncuları üzdü. Yapılan açıklamaya göre bugünden itibaren TERA’nın Steam versiyonu yeni oyuncular için Avrupa ve Rusya’da erişime kapalı olacak. Eğer oyunun Steam versiyonu halihazırda bilgisayarınızda yüklü ise dert etmeyin. Oyunu silmediğiniz sürece erişim sağlamaya devam edebileceksiniz. Ancak silerseniz oyunu bugünden sonra Steam üzerinden bilgisayarınıza tekrar kuramayacaksınız. Yine de oyunu direk resmi internet sitesi üzerinden indirip oynayabileceksiniz.

human_beserker_vs_kulkari

En Masse Entertainment yaptığı açıklamada bu kısıtlamanın yayıncı firmadan gelen dış baskılar nedeni ile uygulandığın, bu kısıtlama nedeniyle memnun olmadıklarını belirtti ve kısıtlanan bölgelerde yer alan oyunculardan içtenlikle özür dilediklerini belirtti.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler