div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

TERA’ya yeni sunucu!

- Advertisement -

TERA zaten ücretsiz MMORPG oyunları içerisinde en çok göze çarpan ve en çok oynanan oyunlardan biriydi. Oyun Steam’de yayınlandıktan sonra bir anda istatistiklerini olumlu yönde arttırdı. Oyuncular tarafından çok daha fazla sevildi ve bu da yapımcıların yüzünü güldürdü.

Bu gelişmelerin sonucunda ise TERA artan oyuncu sayısını da karşılayabilmek için yeni bir sunucu daha açacak. Highwatch isimli bu sunucunun bir PvE sunucusu olarak oyundaki yerini alacağı duyuruldu.

Bunun dışında ise yapımcı ekip sıkça sorulan sorular bölümüne yeni bir açıklama ekledi. Bu açıklamaya göre oyunun PvP yönü Steam’in desteğiyle beraber oldukça gelişmiş. Hatta verilen istatistiğe göre, Steam yayınından önce, oyuncuların %28’i ilk karakterlerini PvP sunucularında açarken, oyunun Steam’de yayınlanmasıyla beraber bu rakam %36’ya çıkmış. Steam’in TERA üzerindeki etkisi gözle görülür düzeyde ve bunun en belirgin yanı da oyunun kısa sürede Steam’de en çok oynanan MMORPG oyunu olmuş olması gösteriyor.

tera2

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler