div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Thanatos 1 Ekim’de oynanabilir olacak!

- Advertisement -

Günümüzde oyunların sistem ihtiyaçları bir hayli artmaya başladı. Her ne kadar online oyunlar büyük bütçeli AAA yapımlara göre hala daha düşük sistem ihtiyaçlarına sahip olsa bile bu oyunları bile belli bir seviyenin üzerinde sistem kurmadan oynamak imkansız hale geliyor.

Bu durumu düşünen Inixsoft Co. Ltd. firması düşük sistemlere sahip oyuncular için de geliştirdiği Thanatos: The Dragon Chaser’ın ön açılış sezonunun 1 Ekim 2015 tarihinde başlayacağını duyurdu. 2015 başında kapalı betasına başlanan oyun zamanla düşük sistemlere optimize hale getirildi ve en nihayetinde 1 Ekim’de başlayacak olan bir nevi açık beta olarak da nitelendirebileceğimiz sürümüne ilerledi.

16 Eylül’de başlayan ve oyunu açılış tarihine kadar devam edecek olan yeni kullanıcı etkinliğinden de kısaca bahsedelim. Oyunun her bir yeni kullanıcısı oyun içerisinde özel hediyelere sahip olacağı gibi bir arkadaşınızı oyuna davet ettiğinizde ve arkadaşınız oyuna başladığında hem siz kazanacaksınız hem de arkadaşınız. Oyun da 11. ve 21. seviyelere ulaşıldığında her iki oyuncu da özel hediyeler kazanacak. Hatta eğer davet edilen oyuncu 21. seviyeye kadar çıakrsa, davet eden oyuncunun bu işten çok daha karlı çıkacağı yapımcılar tarafından belirtildi.

Tüm bunlar dışında ise oyun içi pek çok etkinlik, ön açılış sezonu başladığında oyunculara sunulacak. Açıkçası Thanatos, derin bir senaryo, akıcı bir oynanış sunacağından emin olamasam da düşük sistem ihtiyacı arayan oyuncular için güzel bir MMO oyunu olacağa benziyor.

Gallery_World02

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler