div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Repopulation’a yeni güncelleme!

- Advertisement -

The Repopulation Above and Beyond Technologies isimli bağımsız yapımcı firma tarafından uzun zamandır geliştirilen bir MMORPG oyunu. Elbette oyunun en temel özelliklerini bilim kurgu temasına sahip olması ve açık dünya oyun yapısı oluşturuyor. Uzun zaman boyunca kendine bir yayıncı firma arayıp bulamayan yapımcı ekip en sonunda oyunu geçtiğimiz aralık ayında Steam2den erken erişim versiyonu olarak piyasaya sürme kararı almıştı. Bu tarihten itibaren düzenli olarak güncellemelerine devam etti.

Yapımcı ekip the Repopulation için yeni bir güncelleme daha yayınladı. Geniş bir içeriği sahip olan bu güncellemeyle beraber oyuna daha detaylı bir tutorial eklenecek. Oyuncuların yakınması üzerine eski kısa ve anlaşılmaz tutorial yerine bu detaylı tutorial oyuna yeni başlayanları The Repopulation’ın açık dünya sistemine alışmasını hızlandıracak.

Bunun yanında ise birçok alanda düzenlemeler yapıldı. Yapay zeka tekrar gözden geçirilerek geliştirildi. Özellikle de NPC’ler üzerinde geliştirmeler sağlandı. Karakter ve silah animasyonlarında düzenlemeler yapıldı. Auction ve Work Order sistemi düzenlendi. Bir takım arayüz düzenlemeleri yapıldı. Dövüş sistemi pek çok bakımdan dengelenmeye çalışıldı. Housing sisteminde küçük düzenlemeler yapıldı. Ayrıca ses ve grafiklerde hatalar giderilmeye çalışıldı ve yerine geliştirmeler eklendi. Tüm bunların dışında oyuna getirilen tonla değişikliğin tamamına bakmak isterseniz buradan oldukça uzun güncelleme listesini okuyabilirsiniz.

b2f1939f-725a-46eb-9930-21e2bee9a11f

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler