div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Tree of Savior ikinci kapalı betası yakında başlıyor!

- Advertisement -

Ragnarok Online dünya ülkemizde de tüm dünyada da oldukça sevilen bir MMORPG oyunu olmayı başarmıştı. Ancak daha sonra çıkan Ragnarok Online II ilk Ragnarok’un havasını yakalayamadı ve kimse Ragnarok II’yi bir Ragnarok oyunu olarak görmedi.

Bunun üzerine IMC Games Ragnarok Online’ın ruhanş olarak devamı olan Tree of Savior’ı hazırlamaya başladı. Hem görsel kalitesiyle hem de verilen oynanış detayları ile eski Ragnarok oyuncularının da heyecanlanmasına sebep olan Tree of Savior ilk kapalı beta sürecini gerçekleştirdi bile. Oyunun ikinci kapalı beta sürecine ise herkesin katılabileceğini söylemem gerekiyor. Elbette “Herkes katılacaksa, bu nasıl kapalı beta arkadaş?” diye sorabilirsiniz. O halde şunu da ekleyeyim. Oyunun kapalı betasına katılabilmeniz için 19 Ekim’e kadar oyunun internet sitesine kayıt olmanız gerekiyor. Bu tarihten sonraki kayıtlar ise kapalı betaya katılamayacak. Kapalı beta süreci ise 27 Ekim’de başlayacak ve 25 Kasım’a kadar devam edecek!

Takip etmek ve kayıtlar başladığında haberdar olmak için; http://treeofsaviorgame.com/tag/closed-beta-testing/

tos

Haberler

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler