div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Trion Worlds Gamescom’da neler açıkladı?

- Advertisement -

Microsoft, EA, Blizzard gibi dev firmalar Gamescom’da elbette ki en büyük ilgiyi topladılar. Ancak bu dev şirketlerin yanında online oyun sektörü için önemli konumda olan Trion Worlds’de Gamescom’da boy gösterdi! Trion Worlds oyunlarının geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Trion Worlds’ün sevilen MMORPG’si RIFT’den bahsetmek doğru olur. Yapımcı ekip RIFT için 3.4 güncellemesini doğruladı ve bu güncellemeyle beraber yeni bir raid, yeni bir zindan, yeni bir savaş bölgesi ve açıklanamyan yeni içeriklerin olacağını belirtti. Oyunda Calling olarak adlandırılan sınıflara ise oyun çıktığından bu yana ilk defa yeni bir tanesi ekleniyor. The Primalist isimli yeni sınıf altı farklı souldan birini seçerek DPS, tank veya destek rolünü üstlenebilecek.

rift_01

Trion Worlds’ün sandbox yapıdaki MMORPG oyunu ArcheAge için ise yine önemli bir güncelleme yolda. Heroes Awaken isimli güncelleme son derece geniş olacak. Güncelleme yepyeni bir hero sistemi, yenilenmiş Diamond Shores bölgesi, yeniden düzenlenen bir lonca ilerleme sistemi ve Housing sistemine eklemeler getirecek.

Trion Worlds’ün Minecraft’ı andıran MMO oyunu Trove ise Shadow Tower isimli yepyeni bir sınıf ile karşımızda olacak. Bunun dışında ise yeni oyun sonu içeriklerinin oyuna ekleneceği ve Trove’u yakında Mac’de görecek olmamızın müjdesi verildi.

DefianceSS_003

Son olarak ise Defiance için bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre oyunun bir sonraki güncellemesi oyuna yepyeni bir ırk ekleyecek. Shrill isimli bu yeni ırk Silicon Valley’de yaşayacak. Bunun dışında ise yeni Supreme silahlar, yeni yüksek seviye teçhizatlar oyuna eklendi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler