div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Webzen’den yeni oyun: ASTA

- Advertisement -

Rappelz, Archlord, C9 gibi oyunların batı pazarındaki yayıncılığını yapan Webzen, şu günlerde yeni bir MMORPG oyununun yayıncılığını yapmak için çalışmalara başladı. Webzen, Polygon Games ile yaptığı anlaşmayla ASTA’yı batı pazarına getirecek.

Webzen henüz oyun için bir web sitesi açmadı ve herhangi net bir çıkış tarihi de yok. Yine de oyunun bir sonraki yıl çıkacağı söyleniyor. Oyunun genel anlamıyla Uzakdoğu ve özellikle Çin kültürünü yansıtan ögelee sahip olacağı belirtiliyor. Bunun yanında ise oyunda pek çok ırkın bulunacağı, çeşitli sınıfların ve karakterlerin yer alacağı açıklandı. Oyunda ödüller kazanacağımız zindanlar, oyuncuların yönlendirdiği bir ekonomi sistemi, PvP için savaş alanları ve lonca savaşları, iyi bir senaryo ve senaryoyu destekleyen görevlerin bulunacağı açıklandı.

Webzen’in dış işler sorumlusu Richard Sunmyong: “Webzen olarak, Webzen.com portalımızdan, batı pazarındaki takipçilerimize yeni bir oyun sunmaktan memnunuz. Uzun yıllardır free to play MMO oyunlarını oyuncularına sunuyoruz ve geliştiricilerle anlaşarak oyunların lokalizasyon aşamalarını hallediyoruz.” diyerek firmanın tecrübesine vurgu yaptı.

ASTA_feat-620x416

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler