div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Tanks heyecanı yeni dünya haritası’nda devam ediyor!

- Advertisement -

Dünya Haritası ve Kaleler oyun modu Klan Savaşları adlı tek bir evrende birleşiyor.

Wargaming, yenilenmiş Dünya Haritası’nın Avrupa, Kuzey Amerika, Asya ve Kore’de oyuncuların beğenisine sunulduğunu duyurdu. Tamamen yenilenen Dünya Haritası, büyük bir heyecanla beklenen Klan Savaşları entegrasyonu, baştan aşağı yenilenmiş bir arayüz ve muazzam derecede genişletilmiş bir haritayla geliyor.

Kaleler ve Dünya Haritası birleştirilerek takımlara “etki” (influence) adında yeni bir para birimi kazanma imkânı sunulmuş. Etki, bölgeleri ele geçirerek ya da çarpışmalara girerek kazanılıyor ve yeni yerler üzerinde hak iddia edip Klanlara harita üzerindeki herhangi bir bölgeyi ele geçirme şansı sunuyor. Ayrıca “Etki” aracılığıyla bölgelere yatırım yapmak, bölgelerin gelirini artırmak, bölükler ve yeni birimler satın almak da mümkün. Bölükler, Klan’daki üye sayısından bağımsız olarak gerekli sayıda tanka sahip tam donanımlı savaş birimleridir.

Klan Savaşları’nın bir başka iyi yanı da, ELO sıralamasını yükselterek kontrol edilen bölgelerden daha fazla gelir elde etme imkânı sunması. Yeni Dünya Haritası ile tüm bölgelerin toplam geliri eskisinden üç kat daha yüksek olabilecek. En üst seviyeye ulaşıldığında ise Dünya Haritası, günde 10 milyon altın üretecek.

Kullanıcıların geri bildirimleriyle şekillenen yenilenmiş arayüz ve başlangıç rehberi sayesinde World of Tanks dünyasının bir parçası olmak artık çok daha kolay. Araç seviyesi, türü ve ait olduğu ülke kısımlarına eklenen esnek ayarlar sayesinde oyuncular bundan böyle yalnızca seviye 10 tanklarla oynamak zorunda değiller; 6, 8 ve 10. seviye tanklar da oyuncuların emrinde. Son olarak, yeni entegre edilen “sezon modeli” sayesinde oyuncuları bu yılki etkinliklerde harika ödüller bekliyor olacak.

Klan Savaşları’nın Ürün Müdürü Natallia Pershyts yenilenmiş Dünya Haritası hakkında şöyle dedi, “Klan Savaşları’nda ustalaşmış oyuncuların konsepte olan tutkusu, bize daha büyük ve iyi bir Dünya Hartası deneyimi oluşturmamız gerektiğini gösterdi. Yeni Dünya Haritası, daha da geniş bir Klan Savaşları topluluğuna ev sahipliği yapmak için kapılarını aralıyor. Bu modeli gelecekte diğer Wargaming ürünlerine de taşımayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Daha fazla bilgi edinmek için https://eu.wargaming.net/globalmap/ adresindeki Dünya Haritası sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

- Advertisement -
type59
Type 59

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler