div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Tanks PS4’e geliyor!

- Advertisement -

Wargaming’in kara-hava-deniz üçlemesinin şimdilik en başarılı ve en çok oyuncuya sahip üyesi olan World of Tanks, PC, Xbox 360 ve Xbox One’ın ardından PS4 için de geliyor.

2011 Nisan ayında piyasaya çıkmasının üzerinden dört yıldan fazla bir zaman geçmesine rağmen popülerliğini koruyan (sürekli değişen ve şahsi kanımla kötüye giden oyun içi dengeleri sebebiyle benim gibi eski oyuncuların bir kısmını kaybetmesine rağmen) World of Tanks, 350’den fazla oyun içi tank ve bir süreliğine PS4’e özel olacak iki yeni harita ile beraber gelecek. Ayrıca oyunun tanıtımından itibaren Girls And Panzer içeriği ve temaları da hazırlanmakta, Playstation Plus sahiplerine sunulacak ek içerik ile beraber.

Söylemeye gerek yok ancak oyun free-to-play olacak ve özel olarak DualShock 4, Share Play, PsVita Remote Play ve canlı yayın özelliklerine de sahip olacak. Oyunun önümüzdeki aylarda oyunculara sunulması bekleniyor ve elbette PC veya diğer platformlar ile cross-platform özelliğini taşımayacak, ayrı bir hesap açmanız zorunlu.

july2013_2560x1600_cl

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler