div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Tanks’in PlayStation 4’e çıkış tarihi açıklandı!

- Advertisement -

PlayStation®4 sahibi tankçıların bekleyişi nihayet sona erdi!

Wargaming, bugün yaptığı bir duyuruyla milyonların hayranı olduğu oyunu World of Tanks’in 19 Ocak itibariyle PlayStation®4 platformu üzerinden tüm dünyada oynanabilir olacağını açıkladı. World of Tanks’in PlayStation® 4 sürümünde oyunseverleri, platformun gücünü sonuna kadar kullanarak yaratılan gelişmiş grafikler, platforma özgü özellikler ve sınırlı bir süre geçerli olacak özel içerikler bekliyor.

World of Tanks’in PlayStation®4 için özel olarak geliştirilen bu sürümü, sahip olduğu DUALSHOCK®4, Share Play ve PlayStation®Vita Remote Play gibi özelliklerle konsollardaki tank savaşını farklı bir seviyeye taşıyor. Wargaming, kontrollerin konsol oyuncularına mümkün olan en iyi çoklu oyun deneyimini yaşatmak için tasarlandığını belirtmekte. World of Tanks’in PlayStation®4 sürümü bir adet “Platinum Trophy”nin yanında hâlihazırda PlayStation®Store’da mevcut olan ve çeşitli oyun içi Premium içerikler sunan 4 farklı Başlangıç Paketi (Founders Pack) ile gelecek. Oyuna 31 Ocak 2016 tarihinden önce giren tüm oyunseverler, hediye olarak T1E6-PS hafif seviye Amerikan tankına sahip olacaklar.

World of Tanks PlayStation®4 sürümü, PlayStation® Plus üyeliğine gerek duymadan tüm PlayStation® hesap sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilecek. PlayStation® Plus üyelerini ise Pz.Kpfw. II Ausf. J Alman hafif tankının yanı sıra 3 günlük Premium Hesap süresi ve satın alacakları diğer ürünlerde özel indirim fırsatları bekliyor.

212

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler