div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Tanks’in Ps4 versiyonunda ikinci beta süreci hediye tanklar ile başlıyor!

- Advertisement -

Pazar akşamına kadar sürecek açık beta boyunca oyun içi özel içerikler ve Başlangıç Paketleri (Founder Packs) oyuncuları bekliyor.

Wargaming, World of Tanks PlayStation®4 sürümü için geri sayımın başladığını duyurdu. Bugün saat 18:00 itibariyle başlayacak ikinci açık beta hafta sonu, Pazar akşamına kadar sürecek. Oyuncular şu anda satışta olan ve içinde Premium araçlar, Premium Hesap süresi, oyun içi para ve özel tanklar gibi içerikler bulunan Başlangıç Paketleri (Founder’s Pack) ile etkinlik başlamadan rakiplerinin önüne geçebilme şansına da sahipler.

Ayrıca Beta Haftasonu boyunca oyuna giren tüm oyunculara, ilk PlayStation® anısına hazırlanan özel bir kamuflaja sahip Amerikan hafif tankı M22 Locust ve T1E6-PS Amerikan hafif tankı da hediye edilecek.

Bunlardan ilki Tier 2 düzeyindeki koleksiyon tankı T1E6. Bu tank görüntü anlamıyla bahçe traktörünü andırıyor ve dosta güven, düşmana korku salıyor! İlk defa savaşa girdiğinizde bırakın karşınızdaki tankı, içinden iki adam çıksa bile başınız beladaymış gibi hissedebilirsiniz ama aldanmayın, doğru ellerde çabukluğu ile çok iş yapıyor.

Tier 3 düzeyindeki M22 Locust ise oyundaki en küçük tanklardan biri ve buna 70km civarındaki hızını da eklerseniz rakiplerinizin sizi vurmak için ne kadar zorlanacaklarını tahmin edebilirsiniz. Ufak bir tepe bile sizin için tam koruma sağlayacaktır, ayrıca 37mm’lik topu da son derece yeterli.

PlayStation® hesabı olan tüm oyunseverlerin World of Tanks PlayStation®4 sürümünü, PlayStation® Plus üyeliğine gerek duymadan ücretsiz olarak oynayabileceklerini de hatırlatalım.

M22 Locust
M22 Locust

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler