div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Warcraft oynamayana yeni Hero yok!

- Advertisement -

Blizzard’ın oyunları arasında etkileşimi arttırmak yönünde son derece usta olduğu malumunuz, bakın bunu kanıtlayacak bir haberimiz daha var.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Blizzard’ın daveti üzerine Türkiye’den sadece CHIP ve LEVEL olarak gittik, basın sunumuna yerinde tanık olduk. Hearthstone’un yeni eklentisi Whispers of the Old Gods ve beklenen diğer değişiklikler konusundaki detaylı yazımızı hyperlink’e tıklayarak okuyabilirsiniz.

Nihayetinde Hearthstone’a yeni bir karakter ekledi Blizzard. Lady Liadrin oyuna yeni bir sınıf getirmiyor ve size sunabilecekleri sadece farklı bir Paladin opsiyonu olmaktan ibaret. Onu özel yapan ise bu karaktere sahip olmak için Hearthstone’da döktürmenin veya parayı basmanın yeterli olmaması.

[title type=”h3″]Liadrin’e sahip olabilmek için World of Warcraft’ta en az LvL 20 olmanız gerekiyor. [/title]
Aynen öyle, eğer uzun süre önce unuttuğunuz veya hala devam ettiğiniz bir WoW hesabınız varsa Liadrin emrinizde. Eğer WoW’a hiç başlamadıysanız da ücretsiz olarak bu karaktere sahip olabilirsiniz zira WoW: Starter Pack ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Emre’ye sorduğumda sıfırdan, tecrübesiz bir oyuncunun LvL 20 olmasının en fazla 3-4 saat süreceğini söyledi, haliyle karakter biriktirenler için denemeye değer.

Haberler

1 Yorum

  1. Bu kadar aciz bir hamle yapılamazdı heralde. Sıradaki haber de HotS’da yeni hero için starcraft’ta bilememne yapman gerek falan olacak koskoca Blizzard kendini de böyle böyle küçük düşüre düşüre paralayacak en sonunda. Yazık yani cidden.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler