div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Warships’e takım savaşları geldi!

- Advertisement -

0.5.3 güncellemesiyle oyuncular, uzun zamandır beklenen bir özellik olan Ekip Savaşlarına katılıp 7 kişilik filolarda kapışacaklar.

Wargaming bugün itibariyle World of Warships 0.5.3 güncellemesinin yayında olduğunu duyurdu. Oyuncular bu sayede uzun zamandır beklenen Ekip Savaşları seçeneğini kullanma, yeni Kaptan Yeteneklerini deneme ve yepyeni bir haritayı test etme şansına sahip olacaklar.

Ekip Savaşları sayesinde oyuncular, akşam 19:00-23:00 saatleri arasında diledikleri arkadaşlarıyla bir araya gelip rakiplerine karşı çok daha kontrollü ve taktiksel oyunlar çıkarabilecekler. Ekip Savaşları seçeneği 12. Seviyeden sonra açılacak ve 7’şer kişiden oluşan iki takımı karşı karşıya getirecek. Ekip Savaşları’na katılmak için illa bir takımınız olması gerekmiyor. Eksiği olan bir takıma katılma şansınız daima var.

WoWS_Screens_Team_Battles_Image_01

Bu güncelleme ile gelen yeni Kaptan Yetenekleri, oyunculara saldırı ve savunma özelliklerini mükemmel bir şekilde dengeleyebilme fırsatı verecek. Eklenen tüketilebilir eşya Torpido Yükleme Hızı Arttırıcı (Torpedo Reload Booster) özellikle Japon destroyerleri için birebir gibi dursa da torpidoları kullanmayı seven herkesi fazlasıyla memnun edeceğe benzer.

Çölün Gözyaşları (Tears of the Desert) haritası ise yüksek seviye gemiler için biçilmiş kaftan. Kuzey Afrika sahillerindeki adalar, çöl ve kıraç topraklardan esinlenerek tasarlanan bu haritada düşmanlarınızdan gizlenmek ve onları tuzağınıza çekmek için birçok farklı nokta bulacaksınız.

WoWS_Screens_Team_Battles_Image_06

- Advertisement -

0.5.3 güncellemesi ile ilgili daha fazla bilgi için http://worldofwarships.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu arada yaklaşık bir ay süren maratonun sonunda 260 inci toplamayı başaran oyuncular beşinci seviye Japon destroyeri Kamikaze R’lerini teslim aldılar. 150 inciyi tamamlayan oyuncular arasında da yapılan çekilişle 2000 oyuncuya daha gemileri garaj slotuyla beraber hediye edildi.

Kamikaze R

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler