div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni mobil kart oyunu Valhalla Lost geliyor!

- Advertisement -

Kart oyunları aldı başını gitti arkadaşlar. Aynı MOBA oyunlarında olduğu gibi yeni bir çılgınlık olmasından korkuyorum. Çünkü her bir yanda kalitesiz, hızlıca tasarlanıp sunulan kart oyunlarını görmeyi pek de istemiyorum.
Yeni bir kart oyunu daha geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Valhalla Lost isimli bu yeni kart oyunu İskandinav mitolojisini oyuna taşıyacak ve şu an için yalnızca Android ve iOS için hazırlanıyor.

Valhalla Lost’da her kart oyununda olduğu gibi bir takım kahramanlarımız olacak ve bu kahramanlara silahlar ve zırhlar ile kuşandırabileceğiz. Yani kahramanlar yalnızca özel yetenekleriyle ön plana çıkmayacaklar. Oyun yalnızca PvP değil çeşitli zindanlar sayesinde PvE desteği de sunacak. Bu da bir senaryo içerisinde ilerleyecek bir oynanış olacağının göstergesi.

Oyun yakında kapalı betaya geçecek ve yapımcı ekip çok güzel bir uygulamaya imza atmaya hazırlanıyor. Yapımcılar oyuncuları kapalı betaya davet ediyorlar ve oynanış, arka plan ve kart tasarımları hakkında katılan oyuncuların tavsiyelerini bekliyorlar. Siz de Valhalla Lost için eşsiz kartlar tasarlayabilir, bu kartlarda yer alan karakterleri ve eşyaları arka plan senaryosuna dahil edebilirsiniz. Yapımcı ekip beğenilen kart tasarımları ve senaryo metinlerinin tasarımcılarını oyunun credits bölümüne koyacağını açıkladı.

Valhalla 2

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler